Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:17:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Galaţi: 21 de persoane, arestate în dosarul de evaziune cu un prejudiciu de cinci milioane euro


24 octombrie 2014

Tribunalul Galaţi a admis arestare preventivă a unui număr de 21 de persoane, implicate în dosarul de evaziune cu alcool contrafăcut, cu un prejudiciu de cinci milioane de euro, în timp ce, în cazul altei persoane, magistraţii au luat măsura arestului la domiciliu. În acest dosar sunt vizate şi firme care au contrafăcut alcool etilic, prin filtrarea de alcool sanitar, loţiuni cosmetice şi soluţii pentru parbrize, apoi l-au vândut în magazine, informează Mediafax.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, Tribunalul Galaţi a admis propunerea procurorilor Serviciului Teritorial Galaţi al DIICOT de arestare preventivă a unui număr de 21 de persoane şi a emis pe numele acestora mandate pentru 30 zile. Cei pe numele cărora au fost emise mandate de arestare sunt: Stercu Tănase, Fuduli Tănase, Carapale Gheorghe, Ghiţă Tănase, Becheş Ştefan, Kádár Ferenc-György, Crăciun Daniel-Leonard, Gábor Vilmos-István, Joó Ervin-Geréb, Voiculeţ Marius-Gabriel, Manole Ovidiu-Adrian, Aniţa Dumitru, Puiu Răzvan-Vasile, Csoboth István-Csongor, Dobriţa Mihai-Cătălin, Alexandru Marius-Cristian, Călbază Marcel Traian, Moldovan Marius, Păcurar Ioan Vasile, Ciutan Cristina Carla şi Waldhütter Mircea.

Pe de altă parte, în cazul inculpatei Călbază Irina Gabriela, Tribunalul Galaţi a luat măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro