Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:40:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii în patru judeţe şi în Capitală la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere


21 august 2014

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Capitală şi în patru judeţe, într-un dosar în care sunt urmărite penal 33 de persoane suspectate că ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport produs petrolier care tranzitează localităţi din Argeş.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Argeş, începând cu ora 6.00 poliţişti de la IPJ Argeş, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din IGPR, fac 32 de percheziţii domiciliare - 21 în judeţul Argeş, cinci în judeţul Olt, trei în Gorj, una în Dolj şi două în Bucureşti.

Acţiunea, la care participă peste 100 de poliţişti şi jandarmi, vizează o grupare infracţională suspectată de furt în formă continuată, în acest dosar fiind începută urmărirea penală în cazul a 33 de persoane.

Conform sursei citate, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent persoanele vizate în acest dosar ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale şi care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro