Joi, 28 martie 2024 - 3:24:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dinu Patriciu va fi înmormântat la Londra


20 august 2014

Dinu Patriciu va fi înmormântat la Londra, într-un cerc foarte restrâns. Anunţul a fost făcut de mama miliardarului răpus ieri de o boală necruţătoare. Abia împlinise, de câteva zile, vârsta de 64 de ani.

Monica Patriciu a declarat că cele două fiice, Ana şi Maria, dar şi fratele omului de afaceri, Şerban, au fost lângă acesta până când şi-a dat ultima suflare la clinica londoneză.

Într-un comunicat transmis de familie, se arată că decesul a survenit în urma unei infecţii pulmonare. Patriciu suferise un transplant de ficat în urmă cu doi ani şi de atunci şi-a petrecut mai tot timpul în spitalele din străinătate.

Familia omului de afaceri a făcut apel la respectarea dorinţei defunctului ca ultimul său drum să ocolească neînţelegerile, lipsa de decenţă şi agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viaţă şi suferinţă.

Dinu Patriciu lasă în urmă un divorţ neîncheiat, două fiice şi o avere estimată de soţie la 2,3 miliarde de euro. Cum va fi împărţită moştenirea, rămâne încă un mister.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro