Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:15:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lupii galbeni, la al doilea fan shop din Ploieşti


6 decembrie 2013

La Ploiesti Shopping City,  Petrolul Ploiesti a venit cu o surpriza pentru suporterii echipei, deschizand al doilea magazin oficial al clubului .

Staff-ul tehnic, jucatorii dar si foste glorii ale echipei – fraţii Mircea şi Virgil Dridea, Camil Oprişan, Eduard Iuhasz şi Octavian Grigore, au venit la inaugurare si la o intalnire cu suporterii galben-albastrilor.

Jucatorii si antrenorii au dat autografe si au stat cateva minute de vorba cu ploiestenii. Dupa aproximativ o ora Cosmin Contra si-a strans echipa si a plecat, deoarece sambata "lupii galbeni" vor avea de disputat partida cu Corona Brasov, pe teren propiu.

   

“Suntem foarte bucuroşi că am intrat în marea comunitate creată de Ploieşti Shopping City şi sperăm ca toţi petroliştii să ne sprijine în dezvoltarea de noi produse dedicate echipei noastre“, a declarat patronul clubului, Dan Capră

Reamintim ca fan shop-ul este al doilea din oras, acesta fiind un magazin Puma, partenerul sportiv al FC Petrolul Ploiesti.

Fan shop-ul va avea spre vânzare o gamă extinsă de produse PUMA ,dar si de produse cu insemnele FC Petrolul Ploiesti (agende,pixuri,fulare,tricouri,cani,brelocuri,calendare, halbe de bere,pahare,echipament complet de joc,samd) .

Magazinul il puteti gasi in Ploiesti Shopping City, la parter, în zona Cinema City ...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro