Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:50:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Junior român, în probe la Arsenal


21 noiembrie 2014

Mijlocaşul Emanuel Dat, de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul a fost invitat de Arsenal la Academia de la Salonic unde va fi testat timp de trei zile, scrie Bihor Online. În primul joc disputat în tricoul lui Arsenal, Dat a avut o prestaţie bună încununată cu un gol.

Fotbalistul este născut în 18 ianuarie 2001 şi activează la grupa de juniori născuţi în anul 2000 de la LPS Bihorul Oradea, unde este pregătit de antrenorul Eugen Ilisoi.

„Este un copil care trăieşte pentru fotbal, serios şi dedicat. De multe ori rămâne după antrenamente să lucreze în plus. Evoluează la juniori C, o grupă cu un an mai mare decât vârsta lui. Are o tehnică bună, viteză şi poate evolua pe orice post în linia de mijloc. Dacă va rămâne serios şi va munci are toare premisele să ajungă sus. A lăsat o bună impresie la trialul organizat acum trei săptămâni de Liberty Sport Management şi acum sperăm să reuşească la testele pe care le susţine la Academia lui Arsenal de la Salonic”, a declarat Ilisoi pentru bihon.ro.

În Grecia fotbalistul este însoţit de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan, cel care a intermediat şi trecerea lui Ricardo Farcaş la Arsenal.

Emanuel Dat este originar din localitatea Fâşca (comuna Vârciorog), iar la începutul carierei a fost antrenat de Petru Stoia şi Nicolae Dragoş. S-a remarcat de mic, pentru că în 2011 la un turneu în Ungaria a fost ales cel mai bun jucător al competiţiei la care a participat cu grupa 2001. Fotbalistul său preferat este argentinianul Lionel Messi, iar echipa de care se simte atras este Atletico Madrid.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro