Vineri, 29 martie 2024 - 9:02:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Debut ratat pentru Astra în grupele EL


19 septembrie 2014

Astra Giurgiu a avut parte de un debut ratat în grupele unei competiţii europene.

Vicecampioana României a pierdut categoric primul meci din cadrul grupei D, 1-5 cu Dinamo Zagreb, echipa care a eliminat în playoff o altă reprezentantă a României, Petrolul Ploieşti.

Giurgiuvenii nu au semănat în niciun moment cu echipa care reuşea să elimine pe Olympique Lyon şi erau conduşi cu 3-0 încă de la pauză, după un hattrick al algerianului Soudani.

„Am făcut nişte greşeli de nepermis la acest nivel. În prima repriză, din trei centrări am luat trei goluri. A fost lipsă de responsabilitate din partea jucătorilor mei şi ei ne-au taxat”, a declarat antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, la finalul partidei.

Gazdele şi-au majorat avantajul în minutul 70, prin Henriquez, înainte ca giurgiuvenii să reducă din diferenţă în minutul 82, când Chiţu a marcat după o centrare a lui Budescu.

Dinamo Zagreb a refăcut însă diferenţa de patru goluri în prelungirile meciului, graţie reuşitei lui Corici, care a stabilit astfel rezultatul final.

„Un început dezastruos. Am pierdut categoric. Ne-a învins o echipă foarte bună. Sunt îngrijorat că primim foarte multe goluri. Am luat patru la Cluj şi cinci acum. Trebuie să ne revenim din punct de vedere moral”, a mai spus Isăilă.

În celălalt meci al grupei, în Austria, Salzburg a revenit de două ori după ce a fost condusă şi a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Celtic Glasgow.

Scoţienii au deschis scorul prin Wakaso, în minutul 14, însă gazdele au egalat înainte de pauză, datorită golului de Alan. Celtic a trecut din nou în avantaj după o oră de joc, dat Soriano a înscris cu 12 minute înainte de sfârşitul meciului şi a salvat un punct pentru gazde.

În etapa următoare, pe 2 ocotmbrie, Astra va juca cu Salzburg pe teren propriu, iar Celtic va întâlni pe Dinamo Zagreb, la Glasgow.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro