Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:48:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Răzvan Lucescu a părăsit Petrolul


17 septembrie 2014

Petrolul Ploieşti a anunţat oficial, pe Facebook, despărţirea de Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a preluat Petrolul din 11 martie 2014. Sezonul trecut l-a încheiat pe locul 3, iar în acest moment, după 7 runde, echipa este pe locul 4 la patru puncte de liderul Steaua. Petrolul a fost eliminată în play-off-ul Europa League de Dinamo Zagreb, după 1-3 la Ploieşti şi 1-2 în Croaţia.

Răzvan Lucescu a rezistat doar şase luni pe banca Petrolului. Lucescu jr. a preluat funcţia de antrenor principal al ”lupilor galbeni” pe 11 martie 2014, după plecarea lui Cosmin Contra la Getafe.

În aceastã perioadã, Petrolul a disputat 28 de meciuri oficiale, iar bilanţul lui Rãzvan este unul cu lumini şi umbre: 13 victorii, 9 egaluri şi 6 înfrângeri.

Fostul selecţioner a luat echipa de pe locul 3, cu şanse la titlu, şi a clasat-o tot pe poziţia a treia la finalul campionatului, dar la 9 puncte în spatele campioanei, Steaua. Din cele 68 de puncte acumulate de Petrolul sezonul trecut, Răzvan a obţinut 23  (şase victorii, cinci egaluri şi o înfrângere).

Petrolul a ratat şi Cupa României, trofeul pe care îl câştigase cu Cosmin Contra, după ce a fost eliminată în semifinale de Astra, după 0-0, la Ploieşti, şi 1-2, la Giurgiu, în prelungiri

După plecarea lui Lucescu şi Mario Niculae, directorul sportiv al clubului şi-a anunţat demisia de la Petrolul. Astăzi într-o conferinţă de presă va fi anunţat noul antrenor al Lupilor Galbeni


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro