Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:43:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moţi elimină Steaua din Liga Campionilor!


28 august 2014

Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa.

În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelaşi rezultat reuşind să se impună şi bulgarii în retur, după 120 de minute.

În meciul de la Sofia, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wanderson, în minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului, o minge respinsă după un corner şi a înscris imparabil.

Cosmin Moţi, portarul de ocazie al lui Ludogoreţ a reuşit să şi pareze şuturile lui Paul Pîrvulescu şi Cornel Rîpă şi i-a calificat pe bulgari în grupele Champions League.

"Nu-mi vine să cred că am apărat două penalty-uri. După jocul de azi era păcat să nu ne calificăm. Încă nu îmi dau seama ce am realizat. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm în Champions League.

Nu eu am calificat echipa, toţi am muncit ca să ne calificăm în aici. Sper să facem o figură frumoasă acolo. A fost o decizie de moment, mă bucur că am fost lăsat şi până la urmă să intru în poartă şi a ieşit bine", a spus Cosmin Moţi la DolceSport.

Imediat, Moţi a intrat şi la Digi, acolo unde a vorbit şi despre fanii lui Dinamo: "Pe lângă toţi bulgarii pe care i-am făcut fericiţi, sunt sigur că acum şi foarte mulţi dinamovişti, foarte mulţi români sunt fericiţi".

FOTO: GSP.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro