Vineri, 29 martie 2024 - 11:38:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sandu: "E o infamie ca Burleanu să spună că boicotez meciurile Euro 2020!"


19 august 2014

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a reacţionat la atacul lui Răzvan Burleanu, care l-a acuzat că boicotează organizarea de către România a câtorva partide de la Euro 2020. Sandu a revenit în ţară, după un turneu în care a făcut lobby pentru ţara noastră şi a anunţat că va aduce trei meciuri din grupe şi unul în ”optimi” la turneul final continental.

“Râd pentru că e de râs, dacă cineva poate să spună aşa ceva! Din contră, eu am primit telefoane în care am fost întrebat dacă România îşi mai susţine candidatura, deoarece nimeni din actuala FRF n-a mai făcut nicio campanie de lobby. Am venit special înapoi în Europa, am avut deja o întâlnire în Germania şi urmează să mai am patru în Europa, nu voi spune ţările. Este o infamie să spună cineva aşa ceva, trebuie daţi afară din ţară! Domnilor, eu sunt de 50 de ani în fotbal, am adus aici CE de tineret din 1998 şi vă garantez că voi adduce aici trei meciuri din grupe şi unul din optimi. Cum să boicotez aşa ceva? Garantez sută la sută că voi aduce CE din 2020, asta voi face eu, să văd însă ce vor face ei de acum încolo”, a declarat Sandu la Digi Sport.

Acesta a dezvăluit că nu mai are nicio şansă să fie ales în Comitetul Executiv al UEFA, deşi ar fi putut ajunge vicepreşedinte al forului continantal. “Ca să pot fi ales trebuie să fiu propus de asociaţia naţională. Acest lucru nu se va mai întâmpla, iar oricum eu nu voi mai accepta niciodată să lucrez cu aceşti oameni care sunt acum la Federaţie! Puteam ajunge vicepreşedinte UEFA, fără doar şi poate, dar aşa suntem noi, românii! Dar vă promit că voi aduce în România meciuri de la Campionatul European! O fac pentru că avem toţi de câştigat din asta, ca ţară, ca infrastructură. Iar peste ani, când nepoţii sau strănepoţii mei vor merge pe autostradă de la Bucureşti la Timişoara, vreau să ştie că eu am avut o infimă contribuţie!”, a încheiat ”Naşul”.

SURSA:SportNews.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro