Joi, 28 martie 2024 - 9:16:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 3.500 de oameni au manifestat în a opta zi în toată ţara


21 ianuarie 2012

mitinguniversitateProtestele din Capitală au intrat în cea de-a opta zi, după ce ieri, doar câteva sute de oameni s-au strâns în Piaţa Universităţii pentru a manifesta împotriva Executivului şi al preşedintelui.

În cea de-a opta zi de proteste, prezenţa a fost destul de redusă în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Doar 700 sute de oameni au reuşit să se strângă pentru a manifesta împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, în timp ce cu o zi înainte au reuşit să se strângă peste o mie de persoane. Demonstranţilor li s-au alăturat şi studenţii din Regie şi profesorii, iar în total, numărul persoanelor care au protestat în toată ţara, potrivit MAI, se ridică la 3.500.

Reamintim că în cazul protestului de joi, 19 ianuarie, manifestanţilor care se aflau în Piaţa Universităţii li s-au alăturat câteva sute de de la mitingul organizat de USL la Arcul de Triumf, astfel numărul lor ridicându-se la peste o mie de oameni.

La Cotroceni, şeful Guvernului,  Emil Boc, liderii PDL şi preşedintele Traian Băsescu au luat parte la o reuniune la care au participat şi liderii celor două Camere ale Parlamentului, Roberta Anastase şi Vasile Blaga.

Oficial întâlnirea a fost cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez, dar surse din PDL au afirmat ca liderii partidului sunt la Cotroceni pentru a-I prezenta lui Traian Băsescu strategia de comunicare a partidului pentru perioada imediat urmatoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro