Joi, 18 aprilie 2024 - 6:12:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Părinţii bebeluşului abandonat au ajuns în arest


29 noiembrie 2012
Răzvan PASCU

Fata care şi-a abandonat bebeluşul la marginea unei păduri din apropierea localităţii prahoveană Berceni le-a mărturisit anchetatorilor că a recurs la acest gest de frica părinţilor, aceştia neştiind că ea este însărcinată. Copilul a supravieţuit după ce a stat toată noaptea în frig.

Conform anchetatorilor, părinţii au încercat iniţial să îl abandoneze pe bebeluş în faţa Mănăstirii Ghighiu. Din cauza faptului că în zonă se afla prea multă lume, ei au renunţat însă la acest loc, astfel că au aşteptat să se întunece şi l-au lăsat pe noul născut pe marginea drumului. După 12 ore de stat în frig, copilul a fost găsit de un trecător.

Mama şi tatăl sunt necăsătoriţi, iar la audieri au declarat că l-au abandonat întrucât părintii fetei nu ştiau de sarcină. "Ambii părinţi au recunoscut fapta pentru care sunt cercetaţi, iar mama a ascuns sarcina. A născut la maternitate. După patru zile de la naştere, neputând să ducă bebeluşul acasă a încercat să-l abandoneze", a declarat Georgiana Iorguţa, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Copilul a suferit degerături la mâini şi picioare. Părinţii lui au 22 de ani şi au fost reţinuţi pentru 29 de zile. Mama,Silvia, este studentă la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti, iar tatăl,Cristian, este student la ASE, în Bucureşti.

 

 

FOTO: www.max-media.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro