Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:31:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Lord Of The Dance” revine la Bucureşti cu un spectacol nou


15 aprilie 2012

lordCel mai grandios show din istoria divertismentului revine la Bucureşti! Cu o poveste nouă şi o coregrafie fabuloasă, dansatorii irlandezi le dau din nou întâlnire românilor! Pe 13 Octombrie 2012 „Lord Of The Dance” va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru a susţine un spectacol fascinant, creat de Michael Flatley!


Irlandezii îi vor încânta şi în acest an pe bucureşteni, pe data de 13 octombrie! Ei au mai fost în ţara noastră şi în ultimii ani. În fiecare an, Lord Of The Dance se reinventează astfel ca spectacolul de anul acesta va fi unul cu totul nou şi special. Coregrafia nouă a spectacolului dar şi costumele îi vor surprinde plăcut şi pe fanii care în ultimii doi ani nu au ratat nicio reprezentaţie!
An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc în România magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine şi rău, toate transmise publicului în limbajul universal al dansului, magie ce reuşeşte de fiecare dată să umple sălile şi să smulgă aplauze frenetice din partea publicului român şi nu numai!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro