Joi, 28 martie 2024 - 9:50:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena de la Mandinga, votată cea mai sexy dintre participantele la Eurovision


22 aprilie 2012

elena-mandingaAre 1,65 m, 50 de kilograme şi un zâmbet care a vrăjit deja toată Europa. Într-un sondaj realizat de site-ul Wiwi Blogs, unul dintre cele mai populare site-uri internaţionale dedicate Eurovisionului, românca este deja pe primul loc în topul celor mai sexy concurente. Elena e hotârâtă însă să cucerească publicul cu vocea sa şi nu cu atuurile fizice.

De mai bine de o lună, de când a fost votată să meargă la Eurovision, trupa Mandinga se bucură de popularitate maximă, atât în ţară cât şi în străinatate.

Privirile însă sunt fixate pe "vocea" formaţiei, Elena Ionescu. Românca noastră a fost votată zilele acestea, pe un site internaţional, drept cea mai frumoasă femeie dintre cântăreţele participante la Eurovisionul, ce va avea loc pe 26 mai, la Baku, în Azerbaidjan. Interpreta piesei "Zalieilah" a vrăjit deja publicul european, care consideră că are "potenţial": corp de sirenă şi chip de păpuşă.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, nu s-a simţit deloc flatată de faptul că le-a luat faţa unor frumuseţi din Azerbaidjan sau Grecia.

"Eurovision nu este un concurs de Miss. Eu vreau să împresionez acolo cu vocea mea, aşa că mulţumesc pentru apreciere, însă nu pot să fiu flatată decât când primesc laude pentru piesa noastră", a replicat Elena pentru Click! Dacă în competiţia de acum doi ani când am fost reprezentaţi de Elena Gheorghe, au fost multe fete frumoase, iată că acum, Elena Ionescu se pare că nu are rivală.

Site-ul Wiwi Blogs, unul dintre cele mai populare site-uri internaţionale dedicate Eurovisionului, face în fiecare an un top al celor mai frumoase concurente de la Eurovision.

Votul va continua până în data de 27 aprilie, dar Elena Ionescu, solista trupei Mandinga conduce detaşat până acum, ea primind 854 de voturi, în timp ce concurenta din Azerbaidjan, Sabina Babaye, se află pe locul doi cu 362 de voturi - aproximativ 11 la sută- şi reprezentanta Greciei, Eleftheria Eleftheriou, se află pe locul trei, cu 315 voturi .


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro