Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:27:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum e vremea în weekend?


6 ianuarie 2012

vremeAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri dimineaţă, o informare de ninsori viscolite şi de ploi, valabilă de vineri, de la ora 18.00, până sâmbătă, la ora 18.00.


Va ninge în zona montană, în sud-estul Transilvaniei, apoi local şi în Moldova. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, în special în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, unde rafalele vor depăsi 90 de kilometri pe oră, viscolind sau spulberând zăpada.

Ninsori viscolite vor fi prezente, trecător şi în Moldova, îndeosebi pe parcursul zilei de sâmbătă. În regiunile sudice şi sud-estice vor fi mai ales ploi, iar izolat, în sud-est, cantităţile de apă vor depăşi 20 de litri pe metrul pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 13 grade.

Sâmbătă, vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales ziua, vor cădea precipitaţii pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie în Dobrogea, mixte în Muntenia şi Oltenia şi, mai ales sub formă de ninsoare în Transilvania şi în Moldova şi izolat în restul teritoriului. Vântul va prezenta intensificări în Dobrogea, Bărăgan şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade.

Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade şi cele minime între -8 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul şi nord-vestul ţării, unde local va ninge slab. În restul teritoriului, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări pe litoral şi la munte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro