Marţi, 16 aprilie 2024 - 9:27:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Admiterea 2012 la Universitatea Bucureşti


15 aprilie 2012

admiterePerioada de înscriere la admiterea pentru Universitatea Bucureşti este 9-15 iulie 2012, anunţă conducerea instituţiei. Între 17 şi 23 iulie, candidaţi înscrişi la facultăţile la care se organizează examene vor susţine probele stabilite. Există trei modalităţi de admitere: pe baza mediei de la examenul de bacalaureat, prin concurs de admitere sau prin examen scris.

La sfârşitul lunii trecute, ministrul educaţiei, Cătălin Baba, a anunţat că mediile din anii de liceu nu vor mai fi criteriu de admitere în acest an şi a încurajat universităţile să reintroducă probe scrise sau orale la admitere.

„Modificările aduse anul acesta în privinţa admiterii la facultate au luat în calcul acordarea unei ponderii mai mari examenului de bacalaureat. Cu excepţia facultăţilor care organizează în mod tradiţional examen de admitere, facultăţile care vor organiza de anul acesta probe scrise sau teste pentru admiterea la studiile de licenţă propun ca bibliografie aceeaşi tematică de studiu ca cea pentru bacalaureat”, anunţă Universitatea Bucureşti.
În perioada 4-5 mai, Universitatea va organiza un Târg al Educaţiei, pentru cei care doresc să afle mai multe informaţii despre admiterea 2012.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro