Joi, 28 martie 2024 - 3:56:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Crin Antonescu şi Victor Ponta susţin graţierea lui Gică Popescu


7 martie 2014

„Consider că sunt momente în care trebuie să învăţăm să ne preţuim simbolurile naţionale şi să luăm atitudine atunci când acestea traversează clipe dificile ale vieţii lor. Din punct de vedere personal, mă alătur demersului iniţiat de preşedintele clubului Dunărea Calafat cu privire la strângerea de semnături pentru graţierea marelui nostru fotbalist şi căpitan al Generaţiei de Aur, Gică Popescu. Precizez că fac această declaraţie în nume personal, având în vedere amintirea momentelor de bucurie şi de mândrie naţională pe care această personalitate le-a adus fiecărui român prin rezultatele obţinute sub culorile echipei naţionale de fotbal a României”, spune Antonescu, potrivit unui comunicat postat pe site-ul PNL.

„Cred că Gică Popescu trebuie privit prin prisma rezultatelor şi beneficiilor pe care le-a adus României de-a lungul timpului, iar în asemenea momente ar trebui să fim solidari. Astfel, fac un apel la toţi cei care s-au bucurat şi s-au simţit mândri că sunt români atunci când Gică Popescu juca sub culorile echipei naţionale, să se alăture acestui demers de strângere de semnături pentru graţiere”, a mai transmis Crin Antonescu.

Şi premierul Victor Ponta susţine graţierea lui Popescu. "Ca premier nu mă pot pronunţa. Ca simplu cetăţean al României, sigur că susţin cererea de graţiere", a declarat în exclusivitate pentru Gândul Victor Ponta, atunci când a fost întrebat dacă va susţine cererea de graţiere individuală a lui Gică Popescu.

Graţierea lui Gică Popescu mai este susţinută şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a declarat că dacă va fi nevoie, va semna o eventuală petiţie de graţiere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro