Vineri, 29 martie 2024 - 8:16:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O ambulanţă tip C1 va fi pusă în funcţiune săptămâna viitoare in Prahova


9 februarie 2014

O ambulanţă de tip C1, folosită pentru terapie intensivă, va fi pusă în funcţiune în cursul săptămânii viitoare, decizia fiind luată, sâmbătă, în cadrul unei vizite de lucru a secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

“Acest tip de ambulanţă folosită pentru terapie intensivă are, ca şi personal, un medic, un paramedic, un asistent şi şoferul, care este tot paramedic. Aceste ambulanţe nu au fost operaţionale din cauză că nu a existat personal pentru ele. Acum s-a pregătit personalul, iar una va fi operaţională începând de miercuri, urmând ca a doua să fie pusă în funcţiune probabil în trei-patru săptămâni, conform discuţiilor, pentru zona Sinaia”, a declarat subprefectul de Prahova, Rodica Paraschiv.

Secretarul de stat Raed Arafat a făcut, sâmbătă, o vizită de lucru la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Împreună cu oficialul MAI s-au aflat subprefectul Rodica Paraschiv, şefii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova şi reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Prahova şi ai dispeceratului UPU-SMURD.

Sursa: AGERPRES

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro