Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:08:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Dăruieşte o nouă viaţă“ la a treia ediţie


11 decembrie 2013

La a treia ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, Simona Pătruleasa, Alexandra Bădoi, Adriana Muraru, Anca Rusu, Raluca Lăzăruţ şi Irina Mohora oferă creaţii personale sau obiecte de valoare, care vor fi licitate în beneficiul copiilor din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand şi moderat de Andreea Esca, se va desfăşura joi, 12 decembrie, la ora 20.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa.

Pe lângă produsele şi serviciile de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue şi operatorul de turism Bonaventura, vor mai intra în licitaţie bijuterii, haine şi accesorii de lux din colecţiile designerilor Thea Haimovitz, Kinga Varga şi Ellida Toma.  

Creatoarea de bijuterii conceptuale Thea Haimovitz donează în vederea licitării un colier de inspiraţie Kabbalah creştină, realizat din argint, quartz turqiz, onix, coral şi accent din goldfield. „ O bijuterie puternică, cu mesaj complex şi rol protector", după cum o descrie creatoarea ei.

Simona Pătruleasa donează o pânză în ulei, creaţie proprie  inspirată de Nicolae Grigorescu, iar celelalte prezentatoare TV care şi-au anunţat participarea oferă obiecte personale de valoare în licitaţia deschisă şi moderată de Casa de licitaţie Artmark.

Designerul vestimentar Kinga Varga oferă eşarfa Roguel şi semnul de carte Gold Angel Wing, placat cu aur de 24 de karate, iar designerul Ellida Toma intră în licitaţie cu o rochie elegantă pentru Revelion.

Pe lângă aceste bijuterii, invitaţii vor putea licita pentru croaziera Costa Serena, pe Mediterana de Vest, de 11 nopţi, oferită de operatorul de turism Bonaventura, precum şi pentru produsele şi serviciile de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue:  2 bilete la Revelion 2014 „Fête à porter“, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un voucher Sunday Brunch pentru 2 persoane la JW Stakehouse, abonamentul pe un an la World Class Health Academy Romania, produsele din cristal şi porţelan Rosenthal by My House de la The Art of Living, căşti B & O Play de la Bang & Olufsen, parfumul „Amouage Gold“ pentru femei de la Elysee Concept, voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons, bijuterii şi accesorii Roberto Cavalli şi Valentino.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile licitate se găsesc în catalogul evenimentului:  www.concordiacharityevent.ro .

Partea artistică a evenimentului este oferită de beneficiarii licitaţiei, copiii din CONCORDIA, care vor prezenta Muzicalul „Ţara CONCORDIA“, şi de Nicolae Voiculeţ, faimosul dirijor, compozitor şi interpret la nai de talie internaţională.

În cadrul evenimentului va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare. Invitaţii vor putea achiziţiona produse handmade realizate de copii şi tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar şi produse de panificaţie realizate după reţete tradiţionale la Brutăria CONCORDIA.

 „Suntem onoraţi să vă invităm la cea de-a treia ediţie a Evenimentului caritabil „Dăruieşte o nouă viaţă”. Sperăm să fiţi solidari cu noi şi în acest an şi să ne fiţi alături la eveniment. Copiii au pregătit, cu mult entuziasm, un program artistic emoţionant pe care vor să-l prezinte prietenilor şi binefăcătorilor noştri.

Este o mare bucurie pentru ei să vadă că sunt apreciaţi şi chiar lăudaţi pentru munca şi talentul lor. Vă rog să le daţi şansa să va încânte şi să vă convingă că sunt copii minunaţi!“, a spus Irina Zaharia, director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

CONCORDIA este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocroteşte peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele doua ediţii precedente ale evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro