Joi, 28 martie 2024 - 5:10:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Planul de economii detare Happy Dental


10 decembrie 2013

Iata Planul HappyDental, un concept stomatologic nou in Romania, dar care cunoaste o dezvoltare spectaculoasa in Occident. Suntem aici pentru a oferi pacientilor mai putina durere, pentru mai putin disconfort, pentru mai multe economii.

Suntem aici pentru a sterge imaginea cabinetelor stomatologice intunecate, reci si modest utilate. Punem mare pret pe prevenirea afectiunilor si pe stimularea pacientului de a veni la control de timpuriu si a nu astepta agravarea problemelor sale.
 

Planul HappyDental, oferă membrilor reduceri pentru serviciile dentare, oferite de oricare dintre membrii echipei HappyDental.

Nu este o asigurare şi nu are excluderi, limitări, restricţii sau prime de asigurare costisitoare. Ceea ce face este să vă ajute să economisiţi de fiecare dată când aveţi nevoie de un tratament dentar, pentru o sumă anuală accesibila oricui .

Avem la dispozitie capacitati si know how.

Pentru noi nu exista detalii prea mici sau provocari prea mari pe care sa nu le depasim. Avem o echipa de specialisti care, mai presus de toate, sunt oameni. Adic intelegatori, capabili profesional, atenti la nevoile fiecarui pacient si rabdatoriAbonaţi-vă azi şi începeţi să economisiţi pentru TOATE tratamentele dumneavoastră dentare!
 

OFERTA LUNII DECEMBRIE

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro