Vineri, 29 martie 2024 - 3:23:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O clinică stomatologică din Ploieşti investeşte în educaţia copiilor


30 octombrie 2013

Clinica stomatologica First Dent a demarat un program educational destinat copiilor din gradinite si scoli.

"Neinfricatul Mo" este prima carte, dintr-o serie de cinci carti educative, parte a programului educational. Subiectele lor cresc in intensitate pe masura ce varstele copiilor cresc, la fel si preocuparile sau tentatiile din jurul lor. Cartea "Neinfricatul Mo" se adreseaza copiilor de la gradinita, până la clasa 0. Ei sunt invatati regulile de igienă dentară corecte si sunt antrenati intr-o poveste captivantă.

Pe viitor, programul educational demarat de First Dent impreuna cu Muzeul Judeţean de Ştiintele Naturii Prahova, si cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, va aborda urmatoarele subiecte:

-        alimentatia sanatoasa,

-        sportul si activitatea fizica (sport, competitivitate, responsbilitate)

-        regulile de circulatie

-        importanta unei vieti lipsite de tutun si alcool.

La lansarea primei cărţi au participat deputatul Dragoş Gunia, subprefectul Rodica Paraschiv, viceprimarul Raul Petrescu şi consilierii judeţeni Rareş Enescu şi Cătălin Niţă. Amfitrionul evenimentului a fost Emilia Iancu, directoarea Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii.

Clinica First Dent funcţionează din 2012, iar de curând a devenit prima clinică stomatologică completă din Prahova.  First Dent înseamnă o clinica pentru adulti şi o clinica pentru copii, dotata si cu spatiu de joaca, dar si cu centrul de radiologie. Acoperă toata gama de servicii stomatologice (profilaxie, bonding dentar, protetica dentara, implant dentar, tratamente paradontologice, aparate dentare, pedodontie), dar şi oferă procedee de estetică facială (injectare botox si acid hialuronic).

Un aspect inedit al clinicii il constituie tratamentul cu inhalosedare, folosit ca alternativa la traditionalele anestezii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro