Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:07:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maşini furate chiar din faţa hotelului, în Bulgaria


10 august 2013

Bătaie generală în faţa unui hotel de 5 stele de la "Nisipurile de Aur" din Bulgaria! Protagoniştii: câţiva români şi paznicii hotelului. Grupul de români a reclamat că le-au fost furate autoturismele din parcarea hotelului, dar şi telefonele mobile. Aşa că fără să stea prea mult pe gânduri, şi-au căutat dreptatea cu pumnul.
Turiştii românii au plătit 1000 de euro pentru un sejur all-inclusive şi au rămas fără maşini.
Unul dintre autoturisme a dispărut de sub ochii paznicului! Nici camerele de supraveghere nu au înregistrat nimic, iar proprietarii nu au primit niciun răspuns de la managerul hotelului care, surpriză, este român. Turiştii au cerut ajutorul poliţiştilor români detaşaţi pe perioada verii în Bulgaria şi susţin că vor să îi dea în judecată pe proprietarii hotelului la care au fost cazaţi.
Incidentul nu este singular! La mai puţin de 10 kilometri de Nisipurile de Aur, în staţiunea "Constantin şi Elena" un alt conaţional s-a trezit în urmă cu două zile fără maşină. Ministerul Român de Externe le-a recomandat românilor care merg în Bulgaria cu maşina să-şi facă asigurări antifurt.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro