Joi, 25 aprilie 2024 - 11:19:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corina Ungureanu, în sprijinul copiilor din Chiojdeanca


9 iunie 2013

Fosta campioană mondială de gimnastică, Corina Ungureanu, îşi continuă munca în sprijinul organizaţiilor umanitare.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, ploieşteanca a fost împreună cu reprezentanţii Asociaţiei "Noi Orizonturi Familia" la şcoala din Chiojdeanca ducând o mulţime de cadouri copiilor din localitate, principalul punct de atracţie fiind spectacolul „Şi tu poţi fi erou”.

 

"De mai mult timp ne-am dorit să ajungem şi în mediul rural cu spectacolul ,,Şi tu poţi fi erou” astfel încât şi copiii de aici să se poată bucura de o invitaţie gratuită la un eveniment distractiv şi educativ în acelaşi timp. Am ales comuna Chiojdeanca,din Prahova la sugestia prietenei noastre Corina Ungureanu, campioană mondială la gimnastica şi un om cu un suflet dornic să se implice şi să ajute", au declarat reprezentanţii Asociaţiei Noi Orizonturi Familia.

 

Membrii asociaţiei au strâns cu ajutorul mai multor sponsori şi al unor persoane fizice hainuţe şi încălţăminte pentru familiile defavorizate, iar celor 270 de copii de la şcoala din Chiojdeanca le-au dus produse cosmetice, jocuri, cărţi, jucării şi dulciuri.

 

Vremea a fost perfectă, iar spectacolul a putut fi ţinut în curtea şcolii, iar copiii au interacţionat cu extraordinar cu Zâna Curcubeu, Pongo şi Mira.

Stiri Actuale va mediatiza întotdeauna astfel de acţiuni şi ne dorim ca şi politicienii prahoveni să participe la astfel de manifestări care aduc o rază de soare în sufletele celor nevoiaşi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro