Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:17:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tinerii din TSD Prahova luptă pentru viaţa unei fetiţe bolnave


1 iunie 2013

Bogdan Toader, preşedinte TSD Prahova, alături de deputatul Vlad Cosma, liderul TSD Ploieşti, se implică în cazul social al fetiţei Andreea Ion.

 

Micuţa, în vârstă de numai 1 an şi 10 luni are nevoie urgent de transplant hepatic. Medicii din România nu pot efectua aceasta intervenţie deoarece copilul este mult prea mic.

 

Singura sansă a Andreei, care în prezent se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, este internarea la o clinică din Germania unde operatia se poate face contra sumei de 27.000 de euro. Din pacate, asigurările de sănătate din ţară nu decontează o astfel de intervenţie, iar familia nu are nicio şansă să obţină aceşti bani, ambii părinţi fiind şi ei grav bolnavi.

 

Cei doi lideri ai TSD Prahova au mers la spitalul din Ploieşti unde au cunoscut-o pe micuţă şi pe familia acesteia si au discutat cu medicii curanti ai copilului pentru a vedea ce solutii se pot gasi pentru salvarea ei.

 

Reprezentantii TSD s-au gandit sa foloseasă orice metodă pentru a o ajuta pe Andreea.

 

În primul rand, deputatul Vlad Cosma va face o interpelare in Parlamentul Romaniei pentru a solicita forurilor decizionale din sistemul sanitar să permita decontarea prin Casa de Asigurari de Sanatate a operatiei de care copilul are nevoie.

 

În acelaşi timp, Bogdan Toader, preşedinte TSD Prahova, va face demersuri pentru a strânge sponsorizări necesare cheltuielilor care nu pot fi decontate de CAS, cum ar fi transportul, biletele de avion şi alte necesităţi ale copilului.

 

Pe aceasta cale, TSD Prahova solicită tuturor celor cu suflet caritabil sa facă donaţii pentru micuţa Andreea în contul deschis pe numele tatalui, Gheorghe Ion:

 

RO46 PIRB 3100 4457 9100 1000 la Piraeus Bank Ploiesti.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro