Joi, 25 aprilie 2024 - 10:03:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Familia Regală a României va petrece Crăciunul la Săvârşin


22 decembrie 2014

Familia Regală a României va petrece Crăciunul în localitatea arădeană Săvârşin, la Domeniul Regal. În aceste zile, Familia Regală va primi colindători din ţară şi din Republica Moldova şi va împărţi cadouri familiilor nevoiaşe din Săvârşin.

În ziua de marţi, 23 decembrie, Familia Regală va fi colindată de colindători de la: biserica din Brad, judeţul Hunedoara, Şcoala Generală nr. 5 din Arad, grădiniţa cu predare în limba engleză din Arad, Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi din satul Cărani, judeţul Timiş şi Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, filiala Bucureşti.

În Ajunul Crăciunului Regele Mihai I va transmite mesajul său de Crăciun, iar mai apoi va primi Dubaşii din Săvârşin. Ziua Crăciunului va fi petrecută privat de Familia Regală.

Pe data de 26 decembrie membrii Familiei Regale vor participa la slujba celei de-a doua zile de Crăciun la Biserica Ortodoxă Săvârşin, slujbă ce va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Timotei, arhiepiscopul Aradului. În aceeaşi zi, Familia Regală îl va primi la masa de prânz pe arhiepiscopul Aradului şi pe preotul paroh din Săvârşin.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro