Vineri, 29 martie 2024 - 4:53:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PP-DD Prahova şicanat în campania electorală


14 mai 2012

pp-ddAbia a început campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie 2012 că au şi debutat şicanele dintre contracandidaţi. De această dată, cel care a avut probleme este candidatul PP-DD la postul de primar al comunei Proviţa de Jos. Vă prezentăm în întregime comunicatul primit din partea formaţiunii politice:

„La Proviţa de Jos (Prahova), DUICA NICOLAE, candidatul PP-DD la funcţia de primar este înjurat şi hărţuit de pedeliştii care conduc încă Primaria.

Candidatul nostru, Nicolae Duică, este permanent hărţuit, pentru a se retrage din cursa pentru funcţia de primar al comunei.

Mai întâi, secretara Primăriei Proviţa de Jos, l-a ameninţat, prin reprezentanta PP-DD în Biroul Electoral local, că i se va face dosar penal.

Văzând că simpla ameninţare nu are efect şi că nu îşi retrage candidatura, pedeliştii care conduc Primăria au făcut, săptămâna trecută, o reclamaţie potrivit căreia acesta ar fi intrat pe site-ul Primăriei şi ar fi făcut desene obscene pe fotografiile de acolo şi  că a făcut şi nişte postări care i-au deranjat.

Candidatul P.P.- D.D. a fost chemat la Poliţia Cornu, pentru a da o declaraţie, unde a negat totul, considerându- se nevinovat.

Pe 11 mai, seara, domnul Duică şi-a lipit afişele electorale. În timpul nopţii, unul dintre aceste afişe a fost luat de o persoană şi lipit tocmai în centrul Proviţei de Jos, pe un stâlp. Afişul a fost mâzgălit cu desene ruşinoase, chiar sub obiectivul camerei de luat vederi de acolo. Pe 12 mai, dimineaţa, Nicolae Duică a telefonat la 112 şi a reclamat fapta. S-a prezentat poliţistul Mihalea, a constatat veridicitatea reclamaţiei şi i-a cerut viceprimarului pedelist ca luni să-i  pună la dispoziţie filmul de pe camera video.

Poliţistul nu a întocmit nici un proces-verbal de constatare, aşa cum ar fi fost normal!

În seara de 12 mai a.c., chiar în centrul Proviţei de Jos, fiul domnului Duică a fost agresat fizic sub ochii soţiei şi fetiţei sale, care s-au speriat îngrozitor. Agresorul fiind o persoană cunoscută cu simpatii pedeliste, copiii lui fiind angajaţi la Primărie.

Şi în acest caz, un poliţist  a venit pentru a lua declaraţii.

P.P.- D.D. Prahova dezavuează astfel de manifestări primitive, considerând că acestea nu îşi găsesc locul şi nu îşi au rostul într- o ţară civilizată, aşa cum pretindem că este cea în care trăim!

Bătălia electorală ar trebui să se rezume la lupta de programe şi de idei, orice agresiune fizică fiind sub demnitatea competitorilor care îşi dispută cea mai înaltă funcţie a comunităţii în care trăiesc”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro