Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:17:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei din partea pensionarilor


25 aprilie 2012

irinel“Votaţi Salvarea - Votaţi Irinel Columbeanu” este mesajul pentru bucureşteni cu care milionarul de la Izvorani crede că poate ieşi învingător în cursa pentru Primăria Capitalei. Iri are şi un site electoral, dar şi un partid care îl susţine, renunţând în cele din urmă să candideze independent.

Omul de afaceri va candida din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, motivând acest gest prin faptul că ar fi avut prea multe restricţii legale, dacă ar fi candidat independent. "Am devenit membru al acestui partid, iar PPPS îmi va susţine programul cu care am decis să mă înscriu în cursa", a declarat Columbeanu, pentru România Tv, marţi.

Partidul ales de Columbeanu este vechiul Partid al Pensionarilor, apărut în 1994, care şi-a schimbat denumirea în 2005. Cei din conducerea formaţiunii sunt conştienţi însă că nu pot să-i aducă prea multe voturi milionarului de la Izvorani. Liantul dintre ei şi candidat a fost, se pare, chiar tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu.

"Sunt puţin emoţionat. Eu sper să realizăm o schimbare în politică din România în sensul să nu mai spunem vorbe ci să facem fapte", a declarat Irinel Columbeanu.“Votaţi Salvarea - Votaţi Irinel Columbeanu” este mesajul pentru bucureşteni cu care milionarul de la Izvorani crede că poate ieşi învingător în cursa pentru Primăria Capitalei, însă pentru aceasta trebuie să-i învingă mai întâi pe Sorin Oprescu, Silviu Prigoană şi Gigi Becali, politicienii care şi-au anunţat până în acest moment candidaturile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro