Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:35:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine câştigă Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor


7 noiembrie 2012

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie va debuta în forţă luni. Stiriactuale.ro vă propune un  joc de imaginaţie şi vă va indica cine sunt cei care au cele mai mari şanse de a vă reprezenta în Parlamentul României. Ne bazăm pe popularitatea candidatului, pe sumele care vor fi investite în campania electorală, dar şi pe ajutorul partidului care le supervizează candidatura.

Începem astăzi cu Colegiul 1 Valea Prahovei

 

Localităţi:

 

Azuga

Breaza

Buşteni

Comarnic

 Sinaia

 Adunaţi (Adunaţi, Ocina de Jos, Ocina de Sus)

 Cornu (Cornu de Jos, Cornu de Sus, Valea Oprii)

 Talea (Talea, Plaiu)

Candidaţi:

 

Mircea Roşca – USL – economist, domiciliat în Comarnic

Cristian Burlacu – ARD – inginer, domiciliat în Sinaia

Ciprian Ezaru – PP-DD – economist, domiciliat în Breaza

Lorand Andras – UDMR – sociolog, domiciliat în Miercurea Ciuc

 

Principalele şanse la mandatul de deputat le au Mircea Roşca(USL) şi Cristian Burlacu (ARD). Campania va fi interesantă deoarece lupta se duce între doi...liberali. Burlacu a câştigat alegerile parlamentare în anul 2008, fiind reprezentant al PNL, migrând la PDL în anul 2009. De curând, numele lui Cristian Burlacu a fost asociat cu...furtul de gaze naturale. Una din firmele la care este asociat ar fi racordat ilegal la reteaua de gaze naturale un bloc cu 260 de apartamente. Şi trecerea lui Cristian Burlacu la PDL a dat naştere unui scandal. El a fost acuzat că a părăsit PNL pentru a căpăta mai multe contracte bănoase pentru firmele sale.

Mircea Roşca a apărut în atenţia opiniei publice în anul 2008, când a candidat la postul de primar al oraşului Comarnic. Atunci i-a acuzat pe contracandidaţii săi de la PD că i-au agresat echipele de campanie. În 2012, la preluarea conducerii PNL, am descoperit un alt Mircea Roşca. Cu un discurs acid, de multe ori cu declaraţii date fără a consulta colegii din conducerea USL, Roşca a devenit emblema PNL Prahova eclipsându-i pe mai vechii Alexandri Nicolae, Ioan Luchian sau Graţiela Gavrilescu. Se bucură de susţinerea europarlamentarului Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu şi a reuşit să repună pe picioare organizaţia PNL după debarcarea de la şefia acesteia a lui Adrian Semcu. Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, deşi este membru PDL şi-a anunţat susţinerea pentru Roşca.

Noi considerăm că cel care va merge în Camera Deputaţilor va fi Mircea Roşca. Colegiul este considerat un fief al USL, iar Roşca trebuie să demonstreze conducerii partidului că nu au greşit atunci când l-au desemnat preşedinte interimar al PNL Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro