Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:49:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Boc il apără pe fostul primar al Clujului Sorin Apostu


12 decembrie 2011

sorin_apostuPremierul Emil Boc a declarat la la emisiunea ”Ultimul cuvânt” de la postul de televiziune B1, că el crede în nevinovăţia lui Sorin Apostu, fostul primar al Clujului acuzat de luare de mită în formă continuată.

”Eu despre orice coleg am spus că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi sunt convins că în faţa instanţei îşi va dovedi nevinovăţia”, a declarat primul ministrul.

Pe 9 decembrie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare emis pe numele fostului primar al Clujului. Sorin Apostu a fost acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită în formă continuată.

Procurorii DNA susţin că Sorin Apostu ar fi primit în perioada 2009-2011, 94.000 de euro pentru a încheia contracte de salubrizare şi asigurare a parcului auto al regiilor subordonate Consiliului Local Cluj. Banii au fost încasaţi de la firmele beneficiare ale contractelor prin cabinetul de avocatură al soţiei sale, Monica Undina Apostu, care este şi ea învinuită în acest dosar.

Sorin Apostu a fost suspendat din funcţia de primar al Clujului şi a fost exclus din PDL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro