Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:54:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andrei Sava te duce la restaurant


31 octombrie 2012

Lipsă de imaginaţie din partea candidatului PSD pentru un mandat de deputat în Colegiul 12 Ploieşti Nord. Andrei Sava şi-a început campania electorală în acelaşi mod ca în anul 2008. Singura diferenţă este că în urmă cu patru ani corturile erau portocalii, iar acum sunt albe.

Şi atunci şi acum tinerii susţinători ai deputatului Sava chestionau populaţia în legătură cu problemele oraşului. Noutatea este că la corturile instalate acum prin tot oraşul eşti anunţat că este posibil să fii sunat de Andrei Sava care te va invita la o pizza “pentru a discuta despre problemele oraşului”.

Şi ca să nu fiţi luaţi prin surprindere vă informăm că în urmă cu patru ani Sava a oferit bilete la spectacolele Teatrului Toma Caragiu, cântare, produse alimentare, excursii prin judeţ, umbrele...şi tot felul de alte obiecte.

Oricum le transmit tinerilor care-l ajută pe tânărul deputat că parlamentarii nu se ocupă nici de mizeria din oraş, nici de câinii fără stăpân şi nici de locurile de muncă. Nu de alta dar poate mai diversifică şi ei textele oferite cetăţenilor curioşi...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro