Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:44:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Dobre, noul preşedinte al PDL Ploieşti


20 august 2013

Consiliul de Coordonare Local al PDL a votat, cu 270 voturi pentru şi 4 voturi împotrivă, noua conducere a organizaţiei municipale. Echipa de conducere este formată din Adrian Dobre, preşedinte PDL Ploieşti şi  primvicepreşedinţii Erji Popovici şi Magdalena Mihalcea. La şedinţa au fost prezenţi 274 de membri din cele trei colegii electorale din Ploieşti.

În discursul său, Adrian Dobre a precizat că : “Handicapul nostru în alegerile locale a fost lipsa de organizare. Aceasta ne-a adus în situaţia de a nu ne maxima şansele. Trebuie să depăsim acest handicap. Acesta este rolul meu : să organizez cu adevarat PDL Ploieşti!”

Prezentă la şedinţă, Roberta Anastase, preşedinte PDL Prahova şi vicepreşedinte la nivel naţional a declarat: ”Trebuie sa arătăm oamenilor adevarata faţă a USL. Guvernul actual este cel mai corupt din istoria României. Pâna acum 12 membri ai Executivului au avut probleme cu justiţia. Astăzi şi al 13-lea, Ovidiu Silaghi, fost membru al Guvernului Ponta 1 şi propus pentru portofoliul Ministerului Transporturilor a fost chemat la D.N.A. sub acuzaţia de corupţie. Acesta este adevăratul USL!”

Lucrările Consiliului de Coordonare Local au fost prezidate de preşedintele Roberta Anastase, deputatul Dragoş Gunia, secretarul general Mihai Apostolache, şi de consilierii judeţeni Dan Ciolac şi Radu Ionescu, ambii vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene.

Marele absent al şedinţei a fost senatorul Andrei Volosevici, fostul lider al organizaţiei municipale şi fost primar al Ploieştiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro