Vineri, 29 martie 2024 - 3:23:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Cosma s-a întâlnit cu liceenii din Mizil


18 mai 2013

Deputatul USL de Prahova, Vlad Cosma a mers la Mizil, unde a participat la mai multe discutii cu reprezentanti ai administratiei locale si responsabili din sistemul judetean de invatamant.

 

Prima intalnire a avut loc in cadrul Liceului Tehnologic “Tase Dumitrescu” din localitate,  unde, parlamentarul a discutat cu elevii clasei a XII-a despre Bacalaureatul din luna iunie. Cosma a mers la liceul din Mizil împreună cu inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, Nicolae Angelescu, viceprimarul orasului, Pasol Nicolae si directorul unitatii de invatamant.

 

“Daca saptamana trecuta, am abordat problemele elevilor de clasa a VIII-a, pe care ii asteapta evaluarile nationale, acum a venit randul celor de clasa a XII-a care se pregatesc de Bacalaureat. Le-am ascultat parerile despre complexitatea acestui examen, dar si despre ceea ce se intampla in general cu sistemul educational din tara noastra si am incercat, cu cei implicati direct in fenomen, sa le dam optimism pentru incercarile si provocarile profesionale ce vor urma in viata lor”, a spus Vlad Cosma.

 

Dupa intalnirea cu elevii Liceului “Tase Dumitrescu”, Vlad Cosma a vizitat, impreuna cu viceprimarul Mizilului, mai multe zone din oras şi s-a interesat de problemele administratiei locale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro