Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:34:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


S-au liniştit apele în PSD Ploieşti


16 martie 2013

Primarul Iulian Bădescu este noul preşedinte al PSD Ploieşti, fiind ale în funcţie, pentru un mandat de doi ani, cu votul unanim al celor 245 de delegaţi prezenţi vineri seară la Conferinţa municipală de alegeri.

Noul Birou de conducere al organizaţiei municipale, este compus din:

-           preşedinte – Iulian Bădescu, primarul municipiului Ploieşti;  

-           secretar – Constantin Popa, consilier local ;

-           trezorier – Constantin Rădan;

-           şapte vicepreşedinţi :  Ion Eparu – deputat, Augustin Mitu – senator, Ion Ionică – consilier judeţean, Iolanda Băzăvan – consilier local, Robert Vâscan – consilier local, Donald Constantin, directorul SGU Ploieşti şi Andrei Gheorghe.

-           nouă membri : consilierii locali Cristian Ganea şi Răzvan Ursu, Gheorghe Ioan, Marian Stănescu, Nicoleta Naforniţă, Sorin Chirilă, Mădălina Lupea, Ionuţ Iordăchescu şi Cornel Garoseanu. 

Din componenţa Biroului de conducere al Organizaţiei municipale PSD Ploieşti mai fac parte, ca titulari de drept, preşedinţii organizaţiilor de femei, tineret şi seniori. Potrivit Statutului, alegerile pentru aceste organizaţii vor avea loc după Congresul PSD.

„Obiectivele mele în calitate de preşedinte al PSD Ploieşti sunt ancorate în administraţia publică. Trebuie să fim o altă interfaţă în relaţia cu ploieştenii. Oamenii trebuie să fie mulţumiţi de modul în care noi administrăm ploieştiul şi să ştie că suntem în permanenţă la dispoziţia lor”, a spus Iulian Bădescu.

Mircea Cosma, liderul PSD Prahova, a salutat desemnarea primarului Bădescu în fruntea organizaţiei municipale. „Demonstrăm că suntem în stare să lăsăm locul unei generaţii noi de politicieni. Iulian Bădescu a fost criticat pentru că nu ţine audienţe, dar ploieştenii trebuie să ştie că primarul a alergat să obţină finanţările europene pe care fostul primar le lăsase în voia sorţii. A reuşit să depună toate proiectele pentru finanţări europene şi merită felicitat nu criticat. El a făcut în 3-4 luni ce nu a reuşit fostul primar în patru ani”, a spus Cosma, dorind să infirme zvonurile legate de disensiunile dintre el şi Bădescu.

Social democraţii se pregătesc de Conferinţa Judeţeană de Alegeri, care va avea loc pe 30 martie la Casa Sindicatelor. 840 de pesedişti prahoveni sunt chemaţi să desemneze noua conducere judeţeană. Până atunci mai sunt de desemnaţi liderii în cinci organizaţii comunale şi în cea a municipiului Câmpina.

Pe 21 şi 22 aprilie, PSD Prahova va trimite la Congresul Naţional al partidului cea mai numeroasă delegaţie formată din 125 de persoane.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro