Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:58:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea are purtător de cuvânt după gratii


16 februarie 2015

Elena Udrea pe Facebook:"În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii", a scris fostul ministru, aflat în arest.

Ea a venit cu o nouă variantă privind modul în care postările sale ajung pe Facebook. "Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest", susţine Elena Udrea. Cu doar patru zile înainte, când a fost arestată, Udrea scria tot pe facebook că postează prin intermediul avocatului.

"Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veţi vedea fiind transmise prin intermediul avocatului", este mesajul postat pe pagina ei de Facebook pe 11 februarie. Ea a fost contrazisă de propriul avocat, Marius Striblea, chiar a doua zi. "Nu am scris eu pe Facebook. Probabil o persoană din echipa ei face aceste postări, nu are acces la telefon şi nici la internet", a spus avocatul Marius Striblea a doua zi, pe 12 februarie.

După doar trei zile, Udrea şi avocatul săi se contrazic din nou: mesajele sunt postate de echipa de comunicare prin intermediul telefonului, la care nu are acces, potrivit avocatului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro