Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:10:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Atanasiu: M-am retras şi am propus-o pe Gorghiu la şefia partidului


18 decembrie 2014

"I-am propus şi colegului meu, Ludovic Orban, să facă acelaşi gest ca şi mine să lăsăm un tânăr, şi am şi făcut o propunere, am propus-o pe Alina Gorghiu, cea care a fost inima campaniei electorale în campania pentru prezidenţiale, cea care este purtător de cuvânt al partidului, cea care ne poate reprezenta cu cinste în următorii ani"

"În schimb, mă bucur că am reuşit să obţin sprijinul preşedintelui în funcţia al PNL, a domnului Klaus Iohannis pentru această candidatură. I-am solicitat să ne spună foarte clar dacă o susţine pe Alina Gorghiu, propunerea pe care am făcut-o, având în vedere că iniţial mi-am depus candidatura cu susţinerea dânsului şi ne-a spus foarte clar tuturor că o susţine"

"Când am propus-o pe Alina Gorghiu i-am cerut domnului preşedinte să-şi exprime sus?inerea pentru dânsa şi şi-a exprimat susţinerea, cred că e suficient acest lucru. Eu cred că azi Klaus Iohannis se bucură de o popularitate imensă nu numai în rândul electoratului din România, ci şi în interiorul PNL şi cred că mesajul a fost extrem de clar"

"Într-o Europă în care conflictele regionale, conflictele locale, conflictele naţionale exacerbează noi am fost priviţi cu extraordinară simpatie când am ales un minoritar preşedinte al României. Cam ce ar putea să păţească PNL când propune poporului român pentru prima dată o tânără, o femeie, ca preşedinte de partid. Cred că doar simpatie putem culege"


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro