Vineri, 29 martie 2024 - 2:27:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teodor Meleşcanu a făcut o vizită de lucru la Munchen


15 noiembrie 2014

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a făcut, sâmbată, o vizită de lucru la Munchen, pentru evaluarea modului în care sunt aplicate măsurile vizând fluidizarea procesului de votare în turul II, el având întrevederi cu ambasadorul României în Germania şi cu parlamentarul federal Bernd Fabritius. Potrivit unui comunicat transmis de MAE, Teodor Meleşcanu a făcut această vizită de lucru la Munchen, în Germania, "în vederea evaluării modului în care sunt aplicate măsurile decise de MAE şi care ţin de competenţele sale pentru fluidizarea procesului de votare în turul doi al alegerilor pentru Preşedintele României care are loc pe 16 noiembrie".

Ministrul Meleşcanu a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Germania, Lazăr Comănescu, şi cu consulii generali ai României de la Munchen şi Bonn.

"În cadrul întrevederii au fost discutate măsuri pentru eficientizarea şi fluidizarea procesului de electoral în cadrul celor 5 secţii de votare organizate pe teritoriul Germaniei. Consulul General al României la Munchen, Anton Niculescu, a prezentat demersurile întreprinse de Consulatul General la Munchen în vederea fluidizării procesului electoral, şi anume: suplimentarea numărului de stampile şi cabine până la limita maximă, stabilirea unui flux unic cu intrare şi ieşire separate pentru secţia de votare, stabilirea unui parteneriat solid cu Poliţia bavareză pentru asigurarea normelor de securitate necesare, organizarea unei echipe de 30 de voluntari cu rol cheie în comunicarea cu cetăţenii şi distribuirea declaraţiilor pe proprie răspundere", se arată în comunicatul MAE.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro