Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 11:25:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Graţiela Gavrilescu: România are nevoie de o schimbare


31 octombrie 2014

Deputatul Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte PLR, a susţinut un discurs la mitingul electoral al partidului desfăşurat la Bucureşti.

„După ce timp de 10 ani am avut de a face cu un preşedinte care şi-a văzut mai presus de orice interesul propriu, România are nevoie de o schimbare, de un preşedinte care să inspire încredere, siguranţă, un preşedinte care să pună interesul naţional mai presus de interesul propriu sau al partidului din care provine. În acest moment, candidatul PNL şi PDL, Klaus Iohannis, nu poate fi un astfel de preşedinte, nu are capacitatea şi nici experienţa pentru a ocupa o asemenea funcţie în stat. El a arătat, prin nenumăratele gafe şi declaraţii, că este un om manevrat de foştii locotenenţi ai lui Traian Băsescu, un personaj politic paraşutat pur şi simplu în această bătălie electorală, o competiţie mult prea mare pentru capacităţile sale.

Ceea ce este însă mai periculos, atunci când vine vorba de candidatul Iohannis, este faptul că primarul Sibiului ne anunţă cu surle şi trâmbiţe că va fi preşedintele partidelor care îl susţin. Nici nu a ajuns măcar în turul 2 şi deja vrea să dea jos guvernul, visează să îi pună pe apropiaţii săi la conducerea ţării, pe scurt, să reînscăuneze guvernarea PDL şi să ducă mai departe regimul Traian Băsescu. Totodată, Klaus Werner Iohannis este un candidat care nu respectă cetăţenii români, care îi sfidează şi îi umileşte prin tot felul de declaraţii deplasate faţă de situaţia oamenilor simpli. Nu acesta este modelul de preşedinte pe care Românii ar trebui să îl aibă! De asemenea, ghinionistul domn Iohannis este un candidat aflat într-o situaţie de impostură. El nu este un reprezentant al liberalilor din România. Dumnealui este candidatul oamenilor lui Traian Băsescu, al lui Blaga şi al PDL-ului.

Singurul candidat cu adevărat liberal este Călin Popescu-Tăriceanu, cel care poate să asigure României un proiect de ţară serios, solid şi de viitor. Ceea ce propune candidatul Tăriceanu este un alt tip de preşedinte, unul care îşi respectă cetăţenii. România este o ţară cu oameni harnici, care sunt dispuşi să muncească pentru interesul naţional atunci când, într-adevăr, există un proiect major. Un asemenea proiect ne propune Călin Popescu-Tăriceanu: să transformăm România în a şaptea putere a Europei”, a declarat vicepreşedintele PLR, deputatul Graţiela Gavrilescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro