Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:05:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Guran: Lansarea Elenei Udrea, un spectacol de bâlci în mijlocul Bucureştiului


30 septembrie 2014

Vicepreşedintele PLR, deputatul Virgil Guran, a catalogat lansarea Elenei Udrea pentru alegerile prezidenţiale din acest an ca fiind un nou bâlci marca PMP şi Traian Băsescu. Virgil Guran a subliniat că singurul lucru care o recomandă pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte al României este acela de continuatoare a regimului Traian Băsescu.

„Marele eveniment anunţat de către Elena Udrea pentru lansarea candidaturii sale în cursa pentru Cotroceni nu a fost altceva decât un nou bâlci marca PMP şi Traian Băsescu. Singurul aspect din toată lansarea doamnei Udrea pe care românii îl vor reţine va fi bundiţa sa preţioasă şi floarea din păr. În rest, cei prezenţi la eveniment sau românii care au stat acasă, nu vor reţine nimic, deoarece doamna Udrea nu are vreun program politic sau un proiect pentru România.

Ceea ce o recomandă pe Elena Udrea nu sunt vocea şi talentul, ci faptul că este continuatoarea regimului Traian Băsescu. Alte atribute ale fostei blonde de la Cotroceni nu sunt cunoscute şi nici nu au ieşit la iveală în toţi aceşti ani de când se află în politică, în afară de genţile de mii de euro şi de pantofii cu toc pe care cu graţie îi purta la inundaţii.

Lansarea Elenei Udrea a reprezentat, de fapt, o nouă demonstraţie că aceasta nu are nicio legătură cu funcţia prezidenţială şi cu statutul conferit de aceasta. Udrea ne-a arătat cum înţelege ea să facă politica de stat: în cârciumă alături de protectorul şi părintele ei spiritual, Traian Băsescu. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, nici Elena Udrea nu este cu nimic diferită de Băsescu”, a declarat vicepreşedintele PLR.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro