Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:25:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fostul ofiter S.R.I - Daniel Savu desfiinţează „dezvăluirea” lui Robert Turcescu


22 septembrie 2014

Fost ofiţer SRI în perioada 1992 - 1999, senatorul PSD Daniel Savu spune despre „spovedania” jurnalistului Robert Turcescu că e o „balivernă” şi urmăreşte să crească popularitatea temei propuse de Traian Băsescu privind ofiţerii acoperiţi care candidează la prezidenţiale. 

Într-un interviu acordat stiripesurse.ro, acesta a spus că există trei argumente pentru care dezvăluirea lui Turcescu nu ar fi reală:
1. Armata nu are ofiţeri acoperiţi;
2. Un ofiţer acoperit nu primeşte fluturaş de salariu;
3. Un acoperit nu are documente de identitate MApN.

„Armata are ofiţeri, dar noţiunea de ofiţer acoperit plătit este pentru serviciile secrete, ai un dublu salariu, te supui unor reglementari şi deconspirarea este gravă. Deci dacă spui că eşti ofiţer acoperit şi chiar eşti, suporţi rigorile legii, de la 2 la 7 ani închisoare.

Locotenent-colonel ajungi doar în rezervă, dar dacă cineva s-a gandit să-l facă ofiţer, nu înseamnă că l-a făcut ofiţer acoperit. Livretul de armată nu este o dovadă că eşti ofiţer acoperit, cred că nu stăpâneşte bine noţiunile.

Nu ştiu ce e cu fluturaşii ăia, poate a făcut nişte servicii de consultant pentru Armată, l-au luat aia moderator, l-au luat pentru comunicare, poate presta nişte servicii de presă pentru armată, când armata dorea să comunice ceva. Dar nu, asta cum să spun, nu are nicio legătură cu calitatea de ofiţer acoperit”, a declarat Daniel Savu, pentru stiripesurse.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro