Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:31:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vanghelie: Ponta merită să fie preşedinte, spune lucrurile cu subiect şi predicat


13 septembrie 2014

Preşedintele PSD Sector 5, Marian Vanghelie, le-a declarat, vineri, participanţilor la Conferinţa PSD Bucureşti, că îl va susţine pe Victor Ponta, indiferent de supărări. Edilul sectorului 5 l-a lăudat pe Victor Ponta că vorbeşte cu subiect şi predicat, motiv pentru care merită să fie preşedinte şi a reamintit că el, Marian Vanghelie, nu susţine gratis "pe nimenea".

Conform Mediafax, Vanghelie, membru marcant al PSD, le-a spus colegilor de partid că i-a comunicat lui Ponta, la Orăştie, unde pe 1 iulie a avut loc Comitetul Executiv Naţional al partidului, că se mai gândeşte dacă îl susţine. Primarul Sectorului 5 a mai adăugat că el nu sustine pe gratis pe nimeni.

"Doresc multe de la Victor Ponta. La Orăştie i-am spus că mă voi mai gândi dacă-l susţin. Da, nu susţin pe gratis deloc pe nimenea, vreau să înţeleagă şi Victor Ponta, de aceea această organizaţie este importantă. Victor Ponta nu poate să câştige fără dumneavoastră, şi fără cei de acasă care se uită la Antena3 şi fără cei de care nu i-a plăcut lui Victor Ponta de ei. Împreună trebuie să facem această echipă şi am să spun că o să fiu alături de Victor Ponta în campanie cu ceea ce am să pot eu, chiar dacă sunt tot felul de mesaje, de discuţii", a mai precizat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a mai menţionat că deşi nu este fan Victor Ponta, admite faptul că acesta "a crescut frumos".

"Vă spune un om care nu este fan Victor Ponta. Dar, m-am uitat în toată această perioadă: Victor Ponta a crescut foarte frumos, a crescut foarte bine. În toată această perioadă, în alegerile locale care sunt foarte grele, faptul că s-a dus ca un lider din judeţ în judeţ şi a spus lucrurile cu subiect şi predicat, asta înseamnă că este pregătit pentru această poziţie să candideze", a adăugat Vanghelie.

"Trebuie să-l susţinem pe Victor Ponta indiferent de supărările noastre în partid, indiferent de supărările noastre în organizaţie, indiferent de ce s-a întâmplat în acesta perioadă", a mai afirmat Vanghelie.

Reamintim că, de la momentul Orăştie, când Vanghelie nu ştia dacă îl votează pe Ponta, şi până în prezent, când premierul "a crescut frumos", edilul sectorului 5 a preluat controlul asupra Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) for ce gestionează în 2014 un buget de cca. 1 miliard de euro.

Acest lucru a fost posibil datorită aşa-numitei ordonanţe a traseismului dată de Guvernul Ponta, respectiv OUG 55 care permite migraţia aleşilor locali fără să-şi piardă mandatul. Ca urmare a acestei ordonanţe, în urma unei şedinţe supervizate de Vanghelie, ajutat de Ecaterina Andronescu, trei consilieri PDL au devenit "independenţi", trei de la PP-DD care votau cu opoziţia au fost excluşi, în locul lor fiind numite trei persoane apropiate social-democraţilor, iar Vanghelie a câştigat controlul asupra Consiliului General.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro