Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:53:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Concert de Crăciun LaLa Band în AFI Palace Ploieşti


17 decembrie 2014

Vineri, 19 decembrie, AFI Palace Ploieşti va fi destinaţia preferată a ploieştenilor, mai ales a celor care vor să se distreze şi să se bucure de o adevărată atmosferă de sărbătoare. De dimineaţă până seara târziu, magazinele îşi vor aştepta clienţii cu oferte speciale, iar atmosfera caldă şi primitoare va fi acompaniată de muzica specifică sărbătorilor de iarnă şi de decoruri de poveste. Tonul distracţiei va fi dat de către membri formaţiei LaLa Band care au pregătit un repertoriu extraordinar de Crăciun. Formaţia care  şi-a câştigat admiraţia miilor de fani din toată ţara va fi prezentă vineri în AFI Palace, special pentru fanii din Ploieşti.

Gloria Jean's Coffees Ploieşti pregăteşte acţiunea "O cafea = o faptă bună", împreună cu bloggerii prahoveni. Joi, 18 decembrie, un număr de aproximativ 10 bloggeri vor intra în barul cafenelei, în ture, şi îşi vor asuma rolul de barista pentru o zi. Toate profiturile şi tips-urile încasate în acea zi vor fi donate familiei Licu, din Plopu, formată din 14 membri, dintre care 9 copii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 15 ani. Cei care doresc să facă o faptă bună, sunt aşteptaţi joi, 18 decembrie, în intervalul 11:00 - 20:00, la cafeneaua Gloria Jean's Coffees din AFI Palace Ploieşti.

Cei mici se pot bucura de vacanţa de iarnă pe patinoarul din AFI Palace Ploieşti, în locurile de joacă special amenajate, sau la atelierele tematice, în timp ce părinţii şi însoţitorii lor pot profita de ofertele disponibile şi pot cauta cadourile perfecte pentru cei dragi. Pentru a urmări noutăţile AFI Palace Ploieşti, puteţi accesa pagina de web, www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook, AFIPalacePloiesti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro