Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:32:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incursiune prin gândurile tinereţii


14 decembrie 2014
Costache Mihai-Iulian

Mă numesc Costache Mihai-Iulian, am 18 ani şi locuiesc în satul Frasinu, comuna Corneşti din judeţul Dâmboviţa.

Aşa cum îmi place să spun, aici este casa mea. Mă consider un tânăr obişnuit ca toţi ceilalţi. Întâmplările acestui an nu m-au lăsat nepăsător şi am considerat că trebuie să contribui activ pentru construcţia viitorului meu. Am decis să mă implic în politică.

Ce m-a determinat? Nepăsarea cu care sunt trataţi tinerii în ziua de astăzi, iar dorinţa mea este ca şi vlăstarul noii generaţii să se poata bucura de lumina soarelui.. Anul care tocmai se încheie, pentru mine nu a fost unul usor.

Problemele s-au ţinut lanţ, dar singurul lucru care a contat a fost că am avut familia şi prietenii lângă mine. În interiorul unui partid politic, am întâlnit mulţi tineri cu care am putut împărtăşi aceeaşi dorinţă arzătoare de a ne face simţită prezenţa. Am simţit că prin intermediul politicii îmi pot face auzită vocea faţă de cei care au stat nepăsători până acum. Noi, tinerii putem crea un viitor mai bun.

Finalul acestui an este unul liniştit, iar pe feţele noastre se poate citi bucurie. Fie ca sărbătorile de Crăciun să vă aducă linişte sufletească şi fericire alaturi de familiile voastre.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro