Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:26:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Michelle Obama organizează la Casa Albă o reuniune pe probleme de modă


23 septembrie 2014

Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, a invitat pentru data de 8 octombrie, la Casa Albă, designeri celebri, jurnalişti şi studenţi pentru a discuta despre viitorul industriei modei, scrie ziarul spaniol "El Pais".

"Scopul acestui eveniment constă în a aduce membri ai acestei industrii şi a lumina, educa şi ghida următoarele generaţii de lideri în domeniul modei', explică invitaţia la respectivul seminar, după cum a relatat site-ul 'Women's Wear Daily".

Reprezentanţi ai acestei profitabile industrii — de la creatori de modă şi editori de reviste de specialitate până la experţi în diferite tehnologii — sunt chemaţi să "îşi împărtăşească talentul şi experienţa" cu studenţi din Washington DC, precum şi din statele Maryland, New Yok şi Pennsylvania. Totul pentru a le arăta 'ce este necesar pentru a triumfa şi cât de important este studiul'.

Printre participanţii la sesiunile care vor dura cinci ore se numără designerii Prabal Gurung, Reed Krakoff, Maria Cornejo şi Bibhu Mohapatra, precum şi reprezentanţi ai firmelor Jimmy Choo şi Naeem Khan.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro