Joi, 28 martie 2024 - 4:05:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moş Crăciun vine, vara, la Afi Palace Ploieşti


24 iulie 2014

Sâmbăta aceasta, 26 iulie, AFI Palace Ploieşti îi aşteaptă pe cei mici la reşedinţa de vară a lui Moş Crăciun, pentru a învăţa să gătească şi să decoreze turtă dulce. Evenimentul se va desfăşura în intervalul 16:00 – 19:00, la etajul 1, intrarea Dalia, în zona H&M.

Sesiunea de cooking face parte din campania „Christmas in July”, care aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei şi a cadourilor. Atelierul va fi coordonat de un bucătar experimentat cu sprijinul Electrolux România, iar cei mai creativi copii vor fi premiaţi cu mai multe cadouri surpriză. În plus, cei mici vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moş Crăciun, într-o variantă estivală.

În această perioadă, toţi vizitatorii centrului comercial pot participa la o serie de evenimente tematice şi pot profita de oferte şi preţuri speciale în majoritatea magazinelor din centrul comercial. De asemenea, cumpărăturile de minimum 200 Ron în perioada 18-27 iulie vor fi răsplătite cu premii surpriză.

Campania se va încheia într-un mod festiv, cu un concert inedit susţinut de Ştefan Bănică Junior în data de 1 august, în parcarea centrului comercial.

 Surprizele vor continua şi în luna august cu un maraton de shopping în cadrul campaniei „Megalichidare de stoc”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro