Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:11:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moldoveanca Domnica este îndrăgostită de comandatul Costei Concordia


3 februarie 2012

domnica1Domnica Cemortan, o moldoveancă de 25 de ani, a ajuns în atenţia presei internaţionale după tragedia de pe vasul de croazieră italian care a naufragiat în luna ianuarie în Marea Mediterană.

Presa britanică a scris despre ea ar fi fost amanta căpitanului Francesco Schettino, considerat până acum principalul vinovat al tragediei, şi că, de fapt, bărbatul era acapart de farmecele ei în momentul tragediei.

"Da, este adevărat, eram acolo la invitaţia comandantului. Da, este adevărat, am trăit momente dramatice în acea noapte blestemată. Şi da, sunt îndrăgostită de comandantul Francesco Schettino", a declarat Domnica Cemortan, în vârstă de 25 de ani, care are dublă cetăţenie, moldoveană şi română, informează ziarul italian La Stampa, în ediţia online.

Ba mai mult, obiecte personale ale tinerei dansatoare au fost găsite în cabina comandantului vasului de croazieră.

Tânăra a recunoscut sentimentele în faţa anchetatorilor italieni, care au audiat-o în legătură cu locul unde se afla comandantul în momentul în care vasul de croazieră Costa Concordia a lovit stâncile şi s-a scufundat parţial în largul Insulei Giglio (Marea Tireniană), pe 13 ianuarie.

Comandantul Francesco Schettino este căsătorit, are o fiică, iar în acest moment se află în arest la domiciliu, pentru naufragiul soldat cu 17 morţi şi 15 dispăruţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro