Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:44:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiica lui Carmen Hara, actriţă la Hollywood


2 martie 2012

alexandra-mona-si-carmen-harra-1Celebra prezicătoare Carmen Harra este mândră de fiica ei cea mică, Alexandra Mona, care este ofertată de producătorii de la Hollywood pentru a juca în producţii de Oscar, alături de actriţe ca Meryl Streep şi Jennifer Lopez.

Alexandra este o blondă superbă de 25 de ani, pasionată de scris şi de actorie, care are toate şansele să devină celebră în Cetatea Filmului, după cum povesteşte chiar mama ei.

„Fiica mea cea mică, Alexandra Mona, are 25 de ani şi este copia mea în tinereţe, doar că e blondă. A terminat universitatea cu specializarea «Scriere creativă» şi a făcut două mastere, în Scriere creativă şi Civilizaţii şi culturi antice. Mona este acum managerul afacerii mele. E un copil foarte bun şi are acea prezenţă pe care o remarcă toată lumea, este tare drăguţă.

Mona este un copil educat şi muncitor, iar dincolo de prezenţa ei fizică e preocupată să creeze ceva. Îmi tot spune că nu-şi doreşte să cânte, dar are voce şi, dacă ar vrea, ar putea să facă şi muzică. Când era mică, mă întreba ce o văd făcând când va creşte. I-am spus că o văd la TV, iar ea îmi răspundea că nu vrea să aibă cariera mea, ci doreşte să facă altceva. Am filmat, zilele trecute, pentru un reality-show în care eu şi Alexandra suntem personajele principale şi continuă să vină pentru fiica mea oferte de a juca în ecranizări cu potenţial de Oscar.

Dorinţa mea ar fi să aibă şansa de a juca alături de Meryl Streep. Este ofertată să apară alături de Jennifer Lopez, dar până la urmă vom vedea, în maximum două luni, lângă ce vedetă va evolua”, a declarat Carmen Harra pentru Ring.

Alexandra nu este singura fiică a prezicătoarei. Carmen Harra mai are două fete care s-au născut peste Ocean.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro