Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:56:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiica Iuliei Timoşenko, la masă cu Obama


30 ianuarie 2012

Iulia-Timosenko-fiicaFiica fostului prim-ministru ucrainean Iulia Timoşenko, Evghenia, va susţine joi un discurs în Parlamentul European, iar în luna februarie, va lua parte la un dejun oferit de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

"Intenţionez să vizitez Copenhaga, la invitaţia ministrului de externe al Danemarcei, Villy Soevndal, iar în luna februarie, sunt invitată la un mic dejun oferit de preşedintele american, Barack Obama. De asemenea, voi efectua o vizită în Marea Britanie şi, foarte posibil, în Polonia" - a declarat Evghenia Timoşenko, în cadrul unei conferinţe de presă, la Paris. Fiica liderului opoziţiei ucrainene a subliniat că aceste vizite sunt parte a unei campanii internaţionale de apărare a Iuliei Timoşenko.

Reamintim că fostul premier de la Kiev, Iulia Timoşenko, a fost condamnată la şapte ani de închisoare, pentru abuz de putere, după ce, în 2009, a autorizat semnarea unor contracte în domeniul gazelor cu Rusia, care au adus prejudicii financiare statului ucrainean.

Şi fiica preşedintelui României,Traian Băsescu, Elena susţine campania de eliberare din închisoare a fostului premier ucrainean, aceasta purtând în Parlamentul European un tricou pe care scria "libertate pentru Iulia Timoşenko".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro