Vineri, 29 martie 2024 - 2:48:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Atenţionare de călătorie în Grecia de 1 mai


30 aprilie 2013

Ministerul Afacerilor Externe a emis  o atenţionare de călătorie adresată cetăţenilor români care intenţionează să se deplaseze în Grecia pentru 1 mai.

Potrivit MAE, principalele organizaţii sindicale din Republica Elenă - GSEE (sectorul privat) si ADEDY (sectorul public) – au lansat un apel la greve şi manifestaţii de protest în centrul Atenei şi în alte localităţi, cu ocazia Zilei Muncii. Potrivit Associated Press, citată de agerpres.ro, protestul vizează renunţarea la politica de austeritate adoptată de guvernul elen.

Greva ar urma să afecteze toate serviciile publice, inclusiv transportul public, care va fi supus unui program restricţionat. Potrivit MAE, transportul de cale ferată din Grecia va fi „perturbat” mâine, iar Federaţia Panelenă din domeniul maritim a anunţat că între orele 0:00 şi 24:00, circulaţia mijloacelor de transport naval va fi întreruptă. Feriboturile care fac legătura cu insulele greceşti vor rămâne în porturi timp de 24 de ore.

Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Grecia, Ministerul Afacerilor Externe sfătuieşte românii să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro