Joi, 28 martie 2024 - 8:36:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A fost găsit trenul de aterizare al unui avion deturnat la 11 septembrie


28 aprilie 2013

O piesă din trenul de aterizare al unuia dintre avioanele care au intrat în World Trade Center pe 11 septembrie 2001, la New York, a fost descoperită într-un spaţiu îngust din Manhattan, la două străzi distanţă de WTC.

“O parte dintr-un tren de aterizare, care pare să provină de la unul dintre avioanele distruse la 11 septembrie 2001, a fost descoperită în spatele a două imobile din Manhattan”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei, Paul Browne.

Bucata contorsionată de metal are o lungime de 1,2 metri şi o lăţime de 0,4 metri. Piesa din trenul de aterizare a fost descoperită pe o alee cu o deschidere de doar jumătate de metru dintre două clădiri, fapt care explică de ce nu a fost găsită până acum.

Bucata poartă un număr vizibil de identificare al producătorului, compania Boeing, şi investigatorii urmează să determine dacă ea aparţine unui avion al United sau unuia American Airlines. 2.753 de persoane au fost ucise în atentatele de la 11 septembrie la New York, când două avioane au fost prăbuşite de Al-Qaida în WTC.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro