Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:23:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doi antrenori români suspectaţi că ar fi implicaţi în mafia pariurilor


27 februarie 2015

Federaţia poloneză, UEFA şi procuratura germană anchetează cazul unor meciuri amicale în urma cărora au fost câştigate sume foarte mari la casele de pariuri din Asia. Doi antrenori români, Laurenţiu Tudor, principal, şi Valentin Ivan, secund au antrenat echipa din liga a doua poloneză în perioada de pregătire din această iarnă, între 12 ianuarie 2015 şi 15 februarie 2015.

Tehnicienii români au primit interdicţia de a mai antrena în Polonia întrucât cele cinci partide disputate de echipa Flota Swinoujscie în cantonamentele din Spania şi Germania sunt suspectate de UEFA că ar fi fost trucate.

Meciul dintre Flota Swinoujscie şi SV Babelsberg 03, din liga a IV-a germană, disputat la 29 ianuarie, la Berlin, a intrat şi în atenţia procurorului german Bernd Bieniobek, informează cotidianul Bild. În partida amintită, Flota Swinoujscie a condus la pauză cu scorul de 1-0, dar a pierdut la final cu scorul de 2-4, după ce antrenorii români au decis să introducă pe teren patru jucători români şi doi moldoveni, aflaţi în probe la echipa poloneză.
"UEFA a fost informată că în jurul acestui meci au fost observate anomalii pe piaţa pariurilor", a anunţat forul european, conform Bild.
Directorul sportiv al clubului german, Almedin Siva, susţine că nu a observat nimic ciudat la meci. "Nu am observat nimic ciudat, ci din contră: golurile noastre au fost marcate după nişte faze frumoase de atac", a explicat Siva citat de Mediafax.

Antrenorul Laurenţiu Tudor a mai antrenat în cariera sa, uneori însoţit de secundul Valentin Ivan, echipe precum FC Snagov, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Ştefăneşti şi FC Costuleni, din Republica Moldova. Tudor a fost şi secundul lui Laurenţiu Reghecampf la FC Snagov.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro