Joi, 28 martie 2024 - 11:11:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Astana - capitala religiei satanice a illuminaţilor


21 septembrie 2014

Situat in centrul geografic al eurasiei, Kazakhstan-ul este tara cu cea mai noua si moderna capitala de pe mapamond, singura construita integral in secolul XXI. Este atat de noua incat nu numai ca a fost construita de la zero, dar a fost proiectata sa contina cela mai futuriste constructii ale momentului. Vorbim despre Astana, noua captala a Kazakhstanului. Declarata capitala a tarii in 1997, Astana gazduieste in prezent o populatie de 700.000 de locuitori, iar numarul lor este in continua crestere.

De ce oare intr-o tara neoccidentala despre care nu se prea vorbeste la nivel mondial s-au pus bazele celei mai futuriste arhitecturi a lumii? Pentru care motiv elita mondiala este dintr-o data interesata in mod atat de evident de acesta tara indepartata? Astana se gaseste intr-un punct strategic de mare interes care nu le putea scapa, cu siguranta illuminatilor. Aici se intalnesc magistralele de legatura Pacific-Europa, China-Europa si Siberia-Asia-Centrala care da un real avantaj comercial Astanei.
 
Kzakhstanul are legaturi solide cu marile tari petroliere ale lumii iar compania romana Rompetrol a fost vanduta de catre Dinu Patriciu catre KazMunaiGaz. Te intrebi de ce oare ar fi avut nevoie acesti giganti ai lumii petroliere sa cumpere si piata romaneasca? Pai nu pentru petrol au facut-o, ci pentru a controla si piata acestei tari vanduta pe nimic de catre nemernici care ne rad in nas si ne deposedeaza de toate bogatiile ramase.

Kazahstanul este o tara bogată in resurse naturale: uraniu, crom, aur, cupru, zinc, fier, cărbune, diamante, iar in subsol exista mari cantitati de petrol si gaze naturale. Acesta este un alt motiv pentru care cei care au ajutat la nasterea acestui oras futurist al secolului XXI sa fie considerati adevarati seici. Mutarea capitalei si a institutiilor guvernamentale de la Almaty la Astana a fost facuta personal de catre presedintele tarii, Nursultan Nazarbayev, care de altfel a fost creierul si supraveghietorul proiectului arhitectural al acestui oras.

El a apelat pentru constructia acestuia la Norman Foster si Kisho Kurokawa, doi renumiti arhitecti ai illuminatilor. Orasul a fost proiectat in mijlocul stepelor aride ale Asiei si este, asa cum am mai specificat, un oras al viitorului.

Dar de ce era nevoie sa se construiasca cel mai nou si modern oras al planetei tocmai in aceste locuri, din moment ce illuminatii sant deja bogati, au totul? Deci nu de bogatii aveau ei nevoie cand au facut acest lucru, ci de control. Locul de unde vor controla totul. Locul de unde va porni noua religie a viitorului.

Sprijinita de bilionarii petrodolarului, rezultatul este surprinzator: s-a nascut un oras futuristic ocult care imbratiseaza noua ordine mondiala si celebreaza religia cea mai antica cunostuta de om: cultul soarelui. Orasul este inca in constructie dar edificiile care au fost terminate demonstreaza viziunea oculta a lui Nazabayev. Piramida pacii, conceputa de cel mai prolific arhitect al Marii Britanii, Norman Forster, este cea mai bizara prezenta in stepele asiatice. Edificiu este dedicat reunirii tuturor religiilor lumii. Norman Foster a spus ca nu are nici un simbol religios cunoscut pentru a reuni in armonie toate cultele mondiale. In realitate, piramida este templul pentru unica si adevarata religie oculta: cultul adorarii soarelui. O calatorie in interiorul acestui edificiu este cu adevarat simbolica.

Vedeti imagini incredibile la SURSA: http://www.scribd.com/embeds/191300704/content


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro